Showbit LongHorn Correction

Tom Balding

€424,95

Dit prachtig vormgegeven bit heeft een Longhorn © -shank in een bruine afwerking met dots. Het mondstuk is de Correction©. De shank meet 8 1/4 ".

“The Tom Balding™ Correction has incredible feel…gets respect without fear. It's the bit I show every horse in.” Bill Riddle

Toonaangevende industrie:
Tom Balding maakt state-of-the-art bitten en sporen ondersteund door toonaangevende technologie en innovatie voor ruiters die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd product dat gebruiksgemak, snelle respons, betere beweging en een langer productleven biedt. Ze werken direct samen met professionele ruiters en trainers van wereldklasse om ervoor te zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan. 

Tevredenheidsgarantie:
We bieden een proefbitservice waarmee u als klant de Tom Balding bitten kunt proberen voordat u er één aanschaft. We begrijpen dat dit een investering is en we willen ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met het bit dat u koopt. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Garantie:
De garantie van Tom Balding Bits & Spurs dekt alle defecten in materialen of vakmanschap. Er zit geen garantie op normale slijtage en roest. 

Het materiaal van de bitten is Sweet iron. Sweer iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speekselaanmaak stimuleert, wat zorgt voor een betere acceptatie van het bit. Dit roestproces (oxidatie) verandert de kleur van de bitten in bruingrijs.

Bij het tijdelijk niet gebruiken van een sweet-iron-bit kan zich een oranjebruin roestlaagje op het mondstuk vormen. Dit kan eenvoudig worden verwijderd door het bit af te nemen met een vochtige doek.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: e-mail: [email protected]
Dit prachtig vormgegeven bit heeft een Longhorn © -shank in een bruine afwerking met dots. Het mondstuk is de Correction©. De shank meet 8 1/4".
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen