Long Horn Correction

Tom Balding

€424,95

Dit prachtig vormgegeven bit heeft een Longhorn © -shank in een bruine afwerking met dots. Het mondstuk is de Pro Roller ©. De shank meet 8 ".

“Tom Balding is an incredible artist and master craftsman. I have enjoyed using my Tom Balding™ bits and spurs.” Larry Mahan

Toonaangevende industrie:
Tom Balding maakt state-of-the-art bitten en sporen ondersteund door toonaangevende technologie en innovatie voor ruiters die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd product dat gebruiksgemak, snelle respons, betere beweging en een langer productleven biedt. Ze werken direct samen met professionele ruiters en trainers van wereldklasse om ervoor te zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan. 

Tevredenheidsgarantie:
We bieden een proefbitservice waarmee u als klant de Tom Balding bitten kunt proberen voordat u er één aanschaft. We begrijpen dat dit een investering is en we willen ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met het bit dat u koopt. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Garantie:
De garantie van Tom Balding Bits & Spurs dekt alle defecten in materialen of vakmanschap. Er zit geen garantie op normale slijtage en roest. 

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-2 dagen
Dit bit heeft een Longhorn © -shank in een bruine afwerking met dots. Het mondstuk is de Pro Roller ©. De shank meet 8 ".
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen