Dames

Alles wat de moderne cowgirl nodig heeft. Van laarzen tot de Nice Tie. Vergeet u bij het bestellen van uw jeans niet om bij het bootcut model uw rijbroek in een langere lengtemaat te bestellen? Daardoor valt de spijkerbroek mooi over uw laars.

Toon 1 - 11 van 11

Nice Horse FashionNICE HORSE TEC, dat zich al meer dan 15 jaar op de markt profileert als een bekende speler op het gebied van hightech outdoorjassen en paardenzweetdekens.

NICE Horse Fashion is een outdoormerk dat elke dag prestaties levert. Ze hebben zichzelf tot doel gesteld alle producten op de best mogelijke manier te verwerken en alleen de nieuwste en hoogste kwaliteit materialen en stoffen te gebruiken die ze gedeeltelijk rechtstreeks uit de VS importeren. Al hun jassen worden vervaardigd in hun eigen fabriek in Katzwang, in de buurt van Neurenberg.

Het doel: innovatie gebruiken om de beste outdoorjassen, fleece vesten en paardendekens voor u te maken. Hoge functionaliteit, perfecte afwerking en individuele ontwerpopties maken het merk NICE Horse Fashion uniek. De stoffen zijn allemaal gecertificeerd volgens deOEKA-TEX Standaard 100. Deze collectie is gebaseerd op het begrip van wat functionele jassen en vesten vandaag moeten bereiken. Ze moeten u warm houden in de winter, koel in de zomer, droog blijven en licht zijn. Dus u kunt zich concentreren op uw favoriete paardenhobby, ongeacht het seizoen en het is altijd Just Nice Outside voor u.