EURO-HORSE Quality through experience

For over 20 years we have been sharing our love for the Western sport. Distinctive in the field of knowledge, quality and innovative products. We get ultimate satisfaction when our products result in the perfect match between horse and rider.

Al meer dan 20 jaar een passie voor Western

Al meer dan 20 jaar delen we onze passie voor de westernsport met onze klanten. Onderscheidend op het gebied van kennis, kwaliteit en innovatieve producten. We halen onze ultieme voldoening uit het creëren van een beter presterende ruiter-paard combinatie door het leveren van kwalitatief hoogwaardige en goed passende producten.

Lees meer over onze passie

Zadelpasservice aan huis

Veel mensen zijn bang hun paard op te zadelen met een slecht passend zadel. En terecht, want hoe u het ook wendt of keert, alleen met een goed passend zadel kunnen u en uw paard optimaal genieten. EURO-HORSE heeft jarenlange ervaring in het uitzoeken van het meest geschikte zadel, we komen graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren.

Lees meer over onze zadelpasservice

Reparaties westernzadels & tack

U kunt bij ons ook terecht voor diverse reparaties van zadels & tack. In 2015 is Dominique enkele maanden op werkbezoek in de Verenigde Staten geweest om het zadelmaken en -repareren te leren. Dit heeft geresulteerd in een eigen afdeling bij EURO-HORSE waar wij westernzadels, tack en pads professioneel kunnen repareren.

Lees meer over onze ervaring