Vliegenmasker neus en oren

Cashel

€36,45

Cashel® Crusader™ Masker met neus met oren.

Bied uw paard de ultieme bescherming tegen vliegen en is een veilig alternatief voor giftige en ineffectieve vliegensprays. Het Cashel® Crusader™ Vliegenmasker, dat door paardenartsen en publicaties is beoordeeld op comfort, design en pasvorm, heeft een gepatenteerde driehoekvorm. De dubbele pijlconstructies houden materiaal ver weg van gevoelige ogen, wimpers en slapen zonder de voorlok te beschadigen. Dit zorgt voor een meer natuurlijk en compleet gezichtsveld voor uw paard. 

Bovendien wordt 70% van de schadelijke UV-stralen van de zon geblokkeerd en beschermt paarden tegen oogproblemen en zonnebrand.

Het vliegenmasker blijft netjes op zijn plek, of uw paard nu in de stal of in de wei staat.

De panelen zijn gemaakt van zacht gecoat nylon micromesh dat boven het huidoppervlak zweeft, waardoor het zachte weefsel van de ogen en het voorhoofd wordt beschermd tegen rondvliegende insecten. Randen en naden zijn gebonden met een speciale pluche stof die zich niet hecht aan irritante bramen, takjes, struiken of haren.

Dit vliegenmasker heeft alle voordelen van het standaardmasker plus een zonneklep voor de neus tegen zonnebrand en zachte micromesh hoezen om de oren te beschermen. Dit zachte, vochtafvoerende materiaal is zeer licht, waardoor een onbelemmerd gehoor en een volledig bewegingsbereik mogelijk zijn, terwijl de oren toch volledig worden beschermd tegen bijtende vliegen en muggen..

 

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-2 dagen
Verschillende maten gemaakt van zachte gecoate micromesh van nylon.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen