Over ons

History Euro-Horse

In 1998 is Evelien gestart met de mobiele westernstore Eurohorse. Vanaf het begin stond vast dat het geen ‘vaste’ winkel, maar een mobiele westernwinkel met mobiele zadelpasservice moest worden. Begonnen met een flinke VW-bus om naar klanten en evenementen te rijden en door gestage bedrijfsgroei werd in 2002 de bus vervangen door een vrachtwagen.

Door eigen opgedane ervaring en vraag/aanbod van klanten/toeleveranciers, zijn er in de vrachtwagen aanpassingen in het winkelinterieur gemaakt om een nog uitgebreider assortiment mee te kunnen nemen en hiermee iedereen nog beter te kunnen bedienen

Door de bedrijfsgroei is haar man Martin, vanaf 2002 de boekhouding en alle andere administratieve zaken gaan doen. Wat toen begon met avond- en weekenduren is in de jaren doorgegroeid naar een full-time job.

In 2015 is Dominique van Buuren Eurohorse komen versterken met een tweede wagen om een deel van de zadelpasafspraken op zich te nemen en staat hij regelmatig met de Eurohorse stand op diverse westernshows. Begin 2015 is Dominique enkele maanden op werkbezoek in de USA geweest om het zadel maken en repareren te leren. Dit heeft geresulteerd in het gegeven dat Eurohorse dan ook een eigen afdeling heeft waar wij westernzadels, pads en allerlei andere zaken professioneel kunnen repareren. Bij ‘reparaties zadels’ op deze site kunt u hier meer over lezen.

Wij vinden het belangrijk om onze kennis niet alleen op niveau te houden, maar tevens uit te breiden. Daarom wordt er met regelmaat bijgeschoold door middel van het volgen van cursussen bij o.a. dierenartsen en osteopaten.