Over ons

Historie EURO-HORSE

In 1998 is Evelien gestart met de mobiele westernstore EURO-HORSE. Vanaf het begin stond vast dat het geen ‘vaste’ winkel, maar een mobiele westernwinkel met mobiele zadelpasservice moest worden. Het bedrijf is begonnen met een flinke VW-bus om naar klanten en evenementen te rijden en door de gestage bedrijfsgroei werd in 2002 de bus vervangen door een vrachtwagen.

Door zelf opgedane ervaring en vraag/aanbod van klanten/toeleveranciers, zijn er in de vrachtwagen aanpassingen in het winkelinterieur gemaakt om een uitgebreider assortiment mee te kunnen nemen en zo de klanten nog beter te kunnen bedienen.

Door de bedrijfsgroei is Martin, de man van Evelien, vanaf 2002 de boekhouding en alle andere administratieve zaken gaan uitvoeren. Wat toen begon met avond- en weekenduren is in de loop der jaren uitgegroeid tot een fulltime functie.

In 2015 is Dominique van Buuren EURO-HORSE komen versterken met een tweede wagen om een deel van de zadelpasafspraken op zich te nemen en staat hij regelmatig met de EURO-HORSE stand op diverse westernshows. Begin 2015 is Dominique enkele maanden op werkbezoek in de U.S.A. geweest om het zadel maken en repareren te leren. Dit heeft geresulteerd in het feit dat EURO-HORSE een eigen afdeling heeft waar wij westernzadels, tack, pads en allerlei andere zaken professioneel kunnen repareren. Bij ‘reparaties zadels’ op deze site kunt u hier meer over lezen.

Wij vinden het belangrijk om onze kennis niet alleen op niveau te houden, maar tevens uit te breiden. Daarom wordt er met regelmaat bijgeschoold door middel van het volgen van cursussen bij o.a. dierenartsen en osteopaten.