Zadelpasconsult Nederland en België

Euro-Horse western riding supplies

€85,00

Zadelpasservice aan huis

Advies van een specialist
U heeft twijfels over het zadel van uw paard? U wilt graag het advies van een zadelspecialist? Door onze systematische aanpak vindt EURO-HORSE altijd het juiste zadel voor u en uw paard. In het filmpje hiernaast maakt u kennis met het EURO-HORSE 7-stappenplan.   

Zadels van verschillende merken
EURO-HORSE heeft vele jaren ervaring in het selecteren van het meest geschikte zadel voor uw paard. Het maakt daarbij niet uit of u een nieuw of gebruikt zadel wenst te kopen. De juiste maten van uw paard vormen de basis van ons stappenplan. Hiervoor moeten wij uw paard uiteraard zien. We komen na afspraak bij u ter plaatse (op stal of locatie) voor een zadelpasconsult inclusief opmeting van uw paard. Op basis hiervan gaan we samen op zoek naar passende zadels uit ons assortiment.

Prijs zadelpasconsult
Kosten* zadelpasconsult:
- Nederland: € 85,-
- België: € 85,-
- Duitsland: € 95,-
*Bij aanschaf van een zadel is het zadelpasconsult volledig gratis!

Maatwerk
Wanneer onze standaardzadels niet voldoende passend zijn voor de rug van uw paard gaat onze zadelmaker aan de slag. Op basis van de gegevens uit de opmeting ontwerpt hij een “custom” zadelboom. Deze wordt verwerkt in een zadel volledig op maat van uw paard.
U krijgt uiteraard vooraf een gedetailleerde offerte.

Een zadel voor uw jong paard.
Ook voor jonge paarden kan u bij ons terecht. Vraag naar ons “Jonge Paarden”-plan.

Reparatieservice
Ook voor reparaties of restauratie van uw westernzadel bent u bij EURO-HORSE aan het juiste adres. Neem telefonisch contact op met een van onze zadelspecialisten voor een vrijblijvende offerte. Of klik hier voor meer informatie.

Interesse in bezoek van één onze specialisten?

- NL en DE: Evelien Lalesse-Velthuis +31651082855

- NL en BE: Dominique van Buuren +31651702061

E-mail: [email protected]

Levertijd: e-mail: [email protected]
Wij rekenen € 85,- in Nederland en België, en in Duitsland € 95,- aan kosten voor een zadelpasconsult per paard. Als u een nieuw of gebruikt zadel bij EURO-HORSE koopt komen deze kosten van het consult te vervallen.
D.K de Bont 07-03-2020 22:08

Heel tevreden met deze service! Het concept van het jonge paarden plan is ideaal. Eindelijk een goed passend zadel gevonden voor mijn jonge ruin. Ingeruild op mijn zadel voor een heel redelijke prijs. Ook de vriendelijke hulp en adviezen van Dominique zijn zeer gewaardeerd. Aanrader!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen