Showbit Sheridan Equalizer With Roller Stainless Floral

Tom Balding

€674,95

Dit prachtig vormgegeven bit heeft een roestvrijstalen Sheridan © -schacht met volle bloemen. Het mondstuk is onze Equalizer © met een koperen roller. Deze schacht is 8 ".

 "I love the equalizer with Roller because it gets a hold of a horse without him pushing back at me."

 Todd Crawford

Toonaangevende industrie:
Tom Balding maakt state-of-the-art bitten en sporen ondersteund door toonaangevende technologie en innovatie voor ruiters die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd product dat gebruiksgemak, snelle respons, betere beweging en een langer productleven biedt. Ze werken direct samen met professionele ruiters en trainers van wereldklasse om ervoor te zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan. 

Tevredenheidsgarantie:
We bieden een proefbitservice waarmee u als klant de Tom Balding bitten kunt proberen voordat u er één aanschaft. We begrijpen dat dit een investering is en we willen ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met het bit dat u koopt. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Garantie:
De garantie van Tom Balding Bits & Spurs dekt alle defecten in materialen of vakmanschap. Er zit geen garanderen op normale slijtage en roest. De bitten van Tom Balding gaan allemaal roesten.

 

 

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Dit prachtig vormgegeven bit heeft een roestvrijstalen Sheridan © -shank met volle bloemen. Het mondstuk is de Equalizer © met een koperen roller. Deze shank is 8 ".
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen