Rolling Dolly

Royal Wire Equine

€399,95

Dit is een van de bestverkopende producten van Royal Wire.

De Rolling Dolly is vakkundig ontworpen als een veelzijdig onderdeel van uw Royal Wire-systeem. De Rolling Dolly is een systeem met vier wielen. De Rolling Dolly wordt geleverd met een vastgelast hoofdstelrek met 3 haken en een ruime 20 " x 13" mand aan de onderkant. Het is geweldig voor het verplaatsen van zadels maar ook bijvoorbeeld zware hooibalen.

Pas uw Rolling Dolly aan met twee van de volgende productopties: Saddle Rack, 18 " x 13" Basket, Speed ​​Rail, Flat Shelf of Saddle Pad Holder.

Let op: alle bovenstaande opties worden afzonderlijk verkocht en zijn uitwisselbaar met het Main Frame. De Rolling Dolly kan makkelijk ingeklapt worden voor transport en opslag. Een brede basis met hoogwaardige, grote hardrubberbanden zorgt voor stabiliteit, terwijl de zwenkwielen aan de voorkant het nemen van scherpe bochten makkelijk maakt. Vervaardigd uit 1" vierkante buis en 3/8" diameter basisstaal en is verzinkt om te beschermen tegen roest en corrosie. Afmetingen 52 " B x 31" D x 19 "W. U dient het product zelf te monteren, dit is echter erg eenvoudig.

Royal Wire Equine for horse trailers, tack rooms or show tack rooms

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 4-8 weken
Afwijkende bezorgkosten! Vraag ons om een offerte ! Wel zonder bezorgkosten op afspraak af te halen in Nieuwerkerk aan den IJssel of Beek. De Rolling Dolly is vervaardigd uit 1" vierkante buis en 3/8" diameter basisstaal en is verzinkt om te beschermen t
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen