Original Western Puxx

HÖVELER

€17,49

Original Höveler Western PUXX

Höveler Western PUXX is een smakelijke aanvulling voor paarden van alle leeftijden en in alle trainings- stadia. De PUXX, die kan worden gebruikt voor het gebruikelijke rantsoen of als supplement.

De hoogwaardige structuurvoeding gemaakt van alfalfa en weidekrop wilg verbetert de speekselafscheiding en kauwtijd en ondersteund daarmee een gezonde spijsvertering .

De Alfalfa in Höveler Western PUXX is een mengsel van structuur en talrijke vitale stoffen, zoals aminozuren, die de gerichte spieropbouw ondersteunen.

Höveler Western PUXX is dus een combinatie van basisvoer en spieropbouwend concentraat afgerond met hoogwaardige granen voor een optimale energievoorziening. Het voeren van extra krachtvoer is mogelijk in combinatie met de Höveler Western PUXX, maar niet meer absoluut noodzakelijk. De PUXX kan aan de paarden worden gevoerd zonder te weken.

Analytische bestanddelen:
11,0% ruw eiwit, 2,3% ruw vet, 28,8% ruwe celstof, 7,9% ruwe as, 0,65% calcium, 0,28% fosfor, 0,14% natrium, 0,16% magnesium

Samenstelling:
Weide-wilgengras, luzerne, gerstvlokken, cornflakes, sojabonenmeel, appelmoes.

Technologische additieven per kg:
Bentoniet (1m558i) 25.000 mg.

Voedingsadvies
Höveler Western PuXX kan een dag worden gevoerd met maximaal 1 kg per 100 kg lichaamsgewicht van het paard. Als aanvulling op de gebruikelijke dagelijkse voeding, is 500 g tot 1 kg Western PuXX per dag geschikt.

Beschikbaarheid: Op voorraad (16)
Levertijd: 1-2 dagen
17,5 kg. Afwijkende bezorgkosten; € 6,95 per zak (ook voor bestellingen van meer dan € 105,00) en alleen verkrijgbaar in Nederland en België. Zonder bezorgkosten op afspraak af te halen in Nieuwerkerk aan den IJssel en Beek.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen