Shop

MTG plus

Shapley’s

€29,95

De originele MTG plus heeft dezelfde geweldige formule die dezelfde geweldige resultaten produceert, maar met een nieuwe, lichte kruidengeur. Mensen die de geur van Original MTG niet leuk vinden, kunnen nu deze nieuwe versie van het origineel gebruiken en genieten van een frisse kruidengeur!

1_2.jpg

 

Originel MTG, ontwikkeld door een kapper in 1938 om menselijke huidaandoeningen te behandelen, heeft zichzelf bewezen als wonderbaarlijk voor huidproblemen bij paarden. Originel MTG is getest en bewezen. Het wordt door de dierenarts aanbevolen als de oplossing die nodig is voor een verscheidenheid aan bacteriële en schimmel huidproblemen.

MTG plus behandelt een verscheidenheid aan huidproblemen snel en gemakkelijk, met resultaten al zichtbaar binnen één dag na de eerste toepassing. MTG plus behandelt met succes de volgende ongemakken: staart- en maneneczeem, mok, rainrot, bacteriële huidproblemen, schimmels, krassen, singelplekken, jeuk en roos door bijvoorbeeld staartwrijven.

Originel MTG en originel MTG plus zijn geformuleerd om de veroorzaker te elimineren die de huidproblemen veroorzaakt, zodat het bij de bron behandelt wordt en het getroffen gebied te genezen. De speciale ingrediënten conditioneren ook de huid en het haar rond het probleemgebied, wat zowel een gezonde huid als haargroei bevordert. Originel MTG en originel MTG plus houdt de huid geconditioneerd en creëert een barrière tegen de elementen. Het biedt snelle verlichting en zichtbare haargroei in 3-5 dagen.

Originel MTG en originel MTG plus zijn gemakkelijk te gebruiken. Wrijf gewoon een kleine hoeveelheid in het aangetaste gebied zonder de korsten eraf te halen of weg te halen. Het is niet nodig om tussen applicaties te spoelen of uit te spoelen. 

 

4.jpg

Originel MTG en nieuwe originel MTG- plus hebben nog een ander, ook wonderbaarlijk, gebruik. Het zal het haar van manen en staart met wel 3 inches per maand laten groeien. Het is getest en bewezen door gebruikers om haarlengte te laten groeien en volume toe te voegen. Het creëert een gezonde omgeving voor de haarfollikel, wat resulteert in maximale haargroei terwijl het haar zacht en buigzaam blijft om breken te minimaliseren. Alles wat u hoeft te doen om het haar van manen en staart te laten groeien, is een keer per week een klein beetje inwrijven aan de basis van de manen en op het staartbeen van het paard. Nogmaals, het is niet nodig om tussen applicaties te spoelen of af te spoelen.

Originele MTG Plus is verkrijgbaar in een fles van 32 oz.

Beschikbaarheid: Op voorraad (60)
Levertijd: e-mail: [email protected]
Originele MTG Plus is verkrijgbaar in een fles van 32 oz.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen