Shop

Gastro Aid

Cavalor

€151,95

Meer paarden dan men zou verwachten, lijden aan maagirritatie. Cavalor Gastro 8 werkt op verschillende niveaus om de pH van de maag neutraal te houden en zo de maagwand te beschermen tegen irritatie.

CAVALOR® GASTRO 8 - Professionele lijn
Het voedingsinstrument voor gebruik bij maagzweermanagement en maagzweerpreventie!

Elke paardensport kent de delicate aard van de paardendarm. Wat misschien verrassend is, is hoe vaak de maag is aangetast, met name; de incidentie van maagzweren is extreem hoog, vooral bij wedstrijdpaarden. Verschillende studies (post mortem en gastro endoscopen studies) tonen aan dat 75-89% van de paarden in actieve training maagzweren hebben. De belangrijkste oorzaak van maagzweren is langdurige blootstelling van het plaveisel slijm aan maagzuur. De enige bescherming die de paardenmaag heeft tegen maagzuur en pepsine komt van de speekselproductie. Graanmaaltijden of langdurig vasten leiden tot overmatige maagzuurproductie zonder voldoende speekselproductie. Intensieve inspanning verhoogt de productie van maagzuur nog meer op een manier dat het plaveisel slijmvlies van de maag grondig wordt ondergedompeld in zuur. Paarden met maagzweren kunnen symptomen vertonen zoals een verminderde prestatie; zure houding; slechte vacht; tandenknarsen; kieskeurige eter; gewichtsverlies; ...... enz. Behandeling van zweren omvat ofwel het remmen van de maagzuursecretie, het neutraliseren van het geproduceerde zuur of beschermen van het plaveisel slijm tegen blootstelling aan zuur. CAVALOR Gastro 8 biedt de voedingshulpmiddelen om de zuurproductie te neutraliseren en regeneratie te stimuleren. Het beschermt ook het maagslijmvlies op verschillende niveaus met verschillende voedingsbenaderingen (zoals de meeste CAVALOR-producten).

Bevat mastica, deze grondstof ondersteunt de spijsvertering. Het is een veilig en effectief alternatief om de maagwand te beschermen zonder de populaties van goede bacteriën in de darmen te schaden. Mastica verbetert het effect van Cavalor Gastro 8 en maakt het tegelijkertijd nog smaakvoller.

Samenstelling van het product
Cavalor Gastro 8 bevat nucleotiden, bioflavonoïden, kruiden en "vitamine U".

Dosering
- 30 gr / dag gedurende minimaal 4 - 6 weken

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken
Verpakking: emmer van 1.800 g / 4lb
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen