Gastro Aid Pasta

Cavalor

€61,06

CAVALOR ® GASTRO 8 Pasta - Professional Line
Het voedingsinstrument voor gebruik bij maagzweermanagement en maagzweerpreventie. Het product is ideaal voor paarden die last hebben van slechte eetlust door irritaties aan de maag. 

Elke paardensport kent de delicate aard van de paardendarm. Wat misschien verrassend is, is hoe vaak de maag is aangetast. De incidentie van maagzweren is extreem hoog, vooral bij wedstrijdpaarden. Verschillende studies (post mortem en gastro endoscopische studies) tonen aan dat 75-89% van de paarden in actieve training last heeft van maagzweren. De belangrijkste oorzaak van maagzweren is langdurige blootstelling van het plaveisel slijm aan maagzuur. De enige bescherming die de maag van het paard heeft tegen maagzuur en pepsine komt van de speekselproductie. Graanmaaltijden of langdurig vasten leiden tot overmatige maagzuurproductie zonder voldoende speekselproductie. Intensieve inspanning verhoogt de productie van maagzuur nog meer op een manier dat het plaveisel slijmvlies van de maag grondig wordt ondergedompeld in zuur. Paarden met maagzweren kunnen symptomen vertonen zoals een verminderde prestatie; zure houding; slechte vacht; tandenknarsen; kieskeurige eter; gewichtsverlies, enz. Behandeling van zweren omvat ofwel het remmen van de maagzuursecretie, het neutraliseren van het geproduceerde zuur of het beschermen van het plaveisel slijm tegen blootstelling aan zuur. Cavalor Gastro 8 biedt de voedingshulpmiddelen om de zuurproductie te neutraliseren en stimuleert de regeneratie. 

Samenstelling van het product  
Cavalor Gastro 8 bevat nucleotiden, bioflavonoïden, kruiden en vitamine U.

Dosering
- Dagen 1 tot 5: 2 tubes per dag. Dagen 6 tot 10: 1 tube per dag. Ga daarna verder met Gastro 8 poeder of 1 tube per dag.
Cavalor Gastro 8 paste kan rechtstreeks in de mond gebracht worden.

 

Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: 1-2 dagen
Verpakking - Doos met 6 spuiten
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen