Baseline Medium Low Port

Tom Balding

€189,95

Dit mondstuk is verkrijgbaar in drie shank maten

Short: dit prachtig vormgegeven baseline-bit heeft een korte © -shank. Het mondstuk is de Medium Low Port©. De shank meet 6 3/4 ".

Medium: dit prachtig vervaardigde baseline-bit heeft een Medium S © -shank in een satijnen afwerking. Het mondstuk is de Medium Low Port©. De shank meet 7 34 ".

Long: dit prachtig vormgegeven baseline-bit heeft een lange © -shank. Het mondstuk is de Medium Low Port©. De shank meet 8 ".

Toonaangevende industrie:
Tom Balding maakt state-of-the-art bitten en sporen ondersteund door toonaangevende technologie en innovatie voor ruiters die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd product dat gebruiksgemak, snelle respons, betere beweging en een langer productleven biedt. Ze werken direct samen met professionele ruiters en trainers van wereldklasse om ervoor te zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan. 

Tevredenheidsgarantie:
We bieden een proefbitservice waarmee u als klant de Tom Balding bitten kunt proberen voordat u er één aanschaft. We begrijpen dat dit een investering is en we willen ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met het bit dat u koopt. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Garantie:
De garantie van Tom Balding Bits & Spurs dekt alle defecten in materialen of vakmanschap. Er zit geen garantie op normale slijtage en roest. 

 

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: e-mail: [email protected]
Maten: Baseline shank kort, Baseline shank medium en baseline shank lang.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen