Advantage Malibu

Tom Balding

€259,95

Dit prachtig vervaardigde Advantage-bit heeft een 3/8 "buisschacht. Het mondstuk is de Tom Balding Malibu ©. 

De Advantages-lijn is ontworpen met een zwaarder 3/8 "gesatineerd roestvrij materiaal en verkrijgbaar in zowel een 8 1/4" lange shank als een 7 "korte shank.

Toonaangevende industrie: 
Tom Balding maakt state-of-the-art bitten en sporen ondersteund door toonaangevende technologie en innovatie voor ruiters die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd product dat gebruiksgemak, snelle respons, betere beweging en een langer productleven biedt. Ze werken direct samen met professionele ruiters en trainers van wereldklasse om ervoor te zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan. 

Tevredenheidsgarantie: 
We bieden een proefbitservice waarmee u als klant de Tom Balding bitten kunt proberen voordat u er één aanschaft. We begrijpen dat dit een investering is en we willen ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met het bit dat u koopt. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Garantie: 
De garantie van Tom Balding Bits & Spurs dekt alle defecten in materialen of vakmanschap. Ze garanderen geen normale slijtage en roest.

Het materiaal van de bitten is Sweet iron. Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speekselaanmaak stimuleert, wat zorgt voor een betere acceptatie van het bit. Dit roestproces (oxidatie) verandert de kleur van de bitten in bruingrijs.

Bij het tijdelijk niet gebruiken van een sweet-iron-bit kan zich een oranjebruin roestlaagje op het mondstuk vormen. Dit kan eenvoudig worden verwijderd door het bit af te nemen met een vochtige doek.

Advantage combinaties worden aangeboden bij elk mondstuk door Tom Balding. Staat uw mondstuk niet op onze webshop, neem dan contact op via de mail; [email protected]

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 4-8 weken
De Advantages-lijn is ontworpen met een zwaarder 3/8 "gesatineerd roestvrij materiaal en verkrijgbaar in zowel een 8 1/4" lange shank als een 7 "korte shank.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen