Urad leather cream

Urad

€14,95

URAD All-In-One Ledercrème!
Reinigt ✓
Glanst ✓
Beschermt ✓
Bevochtigt ✓
Snel ✓
Gemakkelijk ✓
Biologisch afbreekbaar ✓
Niet giftig ✓

URAD-ledercrème is een eenvoudige eenmalig te gebruiken oplossing om al uw lederwaren te reinigen, te conditioneren, te beschermen, te polijsten en de schoonheid en levensduur te verlengen.

Hydrateer en conditioneer uw zadel met URAD natuurlijke one-step-does-it-all ledercrème. URAD vult uw leder aan met natuurlijke lanolineolie, waardoor uw leder weer levendig en mooi wordt. URAD's natuurlijke carnaubawas beschermt uw zadel tegen UV-stralen en regen en herstelt de natuurlijke glans.

De sleutel tot het gebruik van URAD is om het te gebruiken als een huidcrème, d.w.z. gebruik zeer weinig en spreid het dun uit tot het geabsorbeerd is in het leer. Om te voorkomen dat de was zich ophoopt, gaat u als laatste over de stiksels heen als er nauwelijks nog product op de spons zit.

URAD is voor alle soorten lederwaren, of het nu gaat om schoenen of laarzen, auto-interieurs, zadels, lederen kleding of accessoires en zelfs dure lederen meubelen.

Opmerking: Zowel het merk als de best verkochte "All-In-One lederwaren" dragen de naam Urad, de naam van de uitvinder van de crème achterstevoren gespeld (Mr. Daru).

Bevat geen producten op basis van siliconen, alcohol of petroleum. Test de kleurbestendigheid op een verborgen onderdeel van uw product.

Beschikbaarheid: Op voorraad (17)
Levertijd: 1-2 dagen
Verkrijgbaar in 200 ml en 1000 ml
Sabrina 28-07-2020 23:18

Dit laat je zadel echt glimmen! Trekt snel in, plakt niet en toch een mooie glans over je zadel.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen