Stable Boots Aero-Magneto

eQuick

€189,95

Stable Boots Aero-Magneto, ook beschikbaar als TESTversie.

Stal- en transportbeschermers met magnetotherapie, uitgerust met N35 neodymiummagneten. De beschermers zijn een praktische oplossing voor het beschermen en ondersteunen van paardenbenen op stal en tijdens transport.

Het magnetische veld stimuleert de bloedsomloop, geneest en vermindert zwelling en ontsteking. Als gevolg hiervan versnelt de magnetotherapie ook de eliminatie van toxines en regeneratieve processen.

Perfect gevormd om wegglijden te voorkomen. Ventilatiegaten zorgen voor een effectieve lucht circulatie. Stable Boots Aero-Magneto zijn comfortabel en gemaakt van hoogwaardige materialen, een bekend en gewaardeerd product bij topruiters maar ook bij amateurs die het beste willen voor hun paarden.

Machine wasbaar op 30 ° C

Beschikbaar voor voor- en achterbenen, van maat S tot XL

Twijfels? Bestel het testexemplaar. U bestelt het testproduct, betaalt het originele aankoopbedrag en wij sturen het product op. U heeft dan 5 werkdagen de tijd om het product te testen. Na 5 dagen kunt u het product (op eigen kosten) retourneren en aangeven of u de echte versie wilt ontvangen of het aankoopbedrag gecrediteerd wilt krijgen. Wenst u de echte versie van het test product niet te ontvangen dan brengen wij € 6.95 in rekening voor het versturen van het test product, deze € 6.95 zal dan afgetrokken worden van het bedrag dat gecrediteerd wordt, dus het aankoop bedrag van het test product. Wij gaan alleen over tot restitutie van het aankoopbedrag als de testversie onbeschadigd en binnen het gestelde testtermijn van een week geretourneerd is. Retourneren is op eigen risico. 

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-2 dagen
Beschikbaar voor voor- en achterbenen, van maat S tot XL. Ook beschikbaar als testset!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen