Saddle pad cleaner&soak

5 Star

€29,95

PH Neutral Saddle Pad Cleaner - veilig voor je 100% PURE wollen pads!

REINIGT + verfrist + onderhoud + verzacht

Superieure reiniging voor wol en andere soorten pads. Breekt door de harde korst van; zweet, vuil en haar. Gebruik de Saddle pad cleaner regelmatig om het uiterlijk, de geur en het gevoel van uw pad te verbeteren, terwijl de gebruiksduur wordt verlengd.

Gebruiksaanwijzing:

Oppervlaktereiniging: verwijder overtollig haar met een 5-sterren spons of een rubberen rosborstel. Hang uw pad op aan een hek of wand. Maak uw pad grondig nat met warm water. Spuit rechtstreeks op de onderkant van de pad tot deze helemaal nat is. Laat de spray 30 minuten intrekken en borstel korst en haar weg voordat u de pad goed naspoelt met een waterslang met behulp van lichte waterdruk (gebruik geen hogedrukreiniger). Blijf vanuit het midden naar de buitenranden spoelen tot het water helder is. Herhaal indien nodig.

NB: Leg uw pad niet op de grond neer, op deze manier gaat het zweet en vuil alleen maar dieper de pad in. Laat uw pad ook niet onderste boven drogen daardoor rekt de stof uit model.

Diepe reiniging: meng 6-8 oz. concentraat per liter warm water. Dompel de pad onder en laat het een nachtje weken. De volgende dag vanuit het midden naar de buitenranden spoelen tot het water helder is. 

Werkt uiteraard op pads maar ook op paardendekens, tapijten, kleding, laarzen, en reinigt zelfs uw truck en aanhangwagen.

REINIGT 4-6 pads per fles.

Beschikbaarheid: Op voorraad (20)
Levertijd: 1-2 dagen
Reinigt 4-6 pads per fles.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen