Magnetic Equine Therapy Sheet

MAGNTX

€249,95

Deze magneet deken is geweldig als pre-warmup en pre-competitie hulpmiddel. De magneten zijn strategisch uitgelijnd over de spiermeridiaanlijnen van het hele lichaam. Genereert de bloedstroom door het hele lichaam en bevordert zo overal genezing en ontspanning.

De therapeutische producten van MagNTX zijn geconstrueerd met 1-1/2'' bipolaire magneten. MagNTX magneten bezitten zowel noord- als zuidpoolvelden die in horizontale vlakken lopen. De noordpool helpt om de bloedvaten uit te zetten en de bloedstroom te verhogen, terwijl de zuidpool de verwijdering van giftige stoffen uit de omringende weefsels bevordert. Het gebruik van bi-polaire magneten dwingt ionen om heen en weer te kaatsen tussen de tegenovergestelde magnetische velden, waardoor deze zorgen voor het breken van verkalkingen en het wegvoeren van giftige stoffen en andere lichaamsvreemde stoffen. Waardoor het vermogen van het lichaam om natuurlijk te genezen wordt verhoogd.

De wetenschap heeft zonder twijfel bewezen dat alle levende cellen elektrisch van aard zijn. Elke cel heeft een positieve elektrische lading op zijn kern en een negatieve lading op zijn buitenste membraan. Deze positieve/negatieve polarisatie is wat elke cel goed laat functioneren. Wanneer weefsels beschadigd zijn, kan de doorbloeding worden beperkt, waardoor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen van het paard naar het beschadigde gebied wordt beperkt. Het stimuleren van weefsels en gewrichten met bi-polaire magnetische velden helpt de bloedstroom naar een specifiek gebied te verhogen en bevordert een snel genezende omgeving en werkt als een natuurlijke pijnstiller. 

MagNTX by Classic Equine beveelt het volgende aan:

  • Gebruik MagNTX producten voor minimaal 30 minuten en maximaal 12 uur per keer; ideale behandelingsperiodes variëren per geval.
  • Zorg ervoor dat het paard na een training voldoende is afgekoeld alvorens de magneten aan te brengen.
  • Gebruik geen oliehoudende of schurende producten onder MagNTX-producten, omdat deze stoffen schade kunnen veroorzaken.
  • MagNTX-magneten kunnen worden gebruikt in combinatie met andere preventie- en behandelingsregimes.
  • Raadpleeg altijd uw dierenarts bij het gebruik van magneten.

 

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 4-8 weken
MagNTX producten helpen bij het voorkomen van letsel en versnellen het herstel door het genereren van de bloedstroom naar het getroffen gebied. De vorm van het zachte mesh zorgt voor een goede positie van de magneten.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen