Flexion Legacy Front

Classic Equine

€99,95

Introductie van de geheel nieuwe Flexion by Legacy! Classic Equine zet de nieuwe norm in beenondersteuning met ultieme flexibele bescherming.

De Flexion by Legacy begint met het iconische en vertrouwde Legacy ontwerp, maar nieuwe innovaties in het ontwerp maken het de leider in zijn klasse! Toegevoegd is een laag FP 360 ™ -bescherming die het comfort, de pasvorm en de ondersteuning van het gepatenteerde steunsysteem van Classic Equine verbetert. De FP 360 ™ -steun van de Flexion heeft een hi-tech, thermo-gevormde buitenlaag van verbonden cellen die afzonderlijk bewegen om het onderbeen te ondersteunen en te beschermen.

FP 360 ™ -bescherming absorbeert energie en schokken zonder onnodig gewicht aan de Flexion-boot toe te voegen.
Niet alleen biedt de kogelsteun van de Flexion ondersteuning, de technologie helpt de kogel ook te beschermen tegen botsingsschade. FP 360 ™ dempt de trillingen van impact op de grond en helpt energie en schokken te absorberen, maar zonder onnodig gewicht toe te voegen. FP 360 ™ is ultralicht, ongelooflijk zacht en opmerkelijk slijtvast.

De Flexion by Legacy is gemaakt met een geperforeerde neopreen binnenlaag die warmte laat ontsnappen van het been en de huid van het paard laat ademen. Een zachte jersey binnenlaag reinigt gemakkelijk en droogt snel. Gebonden randen helpen vuil en zand buiten te houden. Een ophangende rib zorgt voor een goede uitlijning van de boot en het schokabsorberende binnenste spalkkussen voorkomt letsels.

Terwijl het paard beweegt, past de Flexion zijn ondersteuning automatisch in realtime aan om ondersteunend te blijven, zelfs in de meest competitieve runs en atletische manoeuvres. Tijdens competitieve runs roteren de onderste ledematen en passen ze zich aan aan verschillende snelheden en veranderende grondomstandigheden, waardoor de kogel in contact komt met koppel en stuwkracht. Maar zelfs als de kogel beweegt, biedt de Flexion een uitrekking van 360 graden in vier richtingen om het hoogste niveau van connectiviteit, flexibele bescherming en ondersteuning te garanderen.

De Flexion by Legacy versterkt de natuurlijke beweging van het paard en ondersteunt en beschermt de kritieke structuren van het been met behulp van het ontwerp van de natuur. Al meer dan 25 jaar is Classic Equine toegewijd aan productinnovaties die paardenatleten helpen beschermen. Neem de volgende stap in bescherming en bescherm de benen van uw paard met de Flexion by Legacy.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 4-8 weken
Verkrijgbaar in wit en zwart, S, M, L and X-Large
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen