Evysor paardenbrillen

eQuick

€209,00

- GEPATENTEERD -

EEN NIEUW TIJDPERK IN OOGBESCHERMING IS AANGEKOMEN VOOR UW PAARD !!

De nieuwe eVysor van eQuick biedt uw paard maximaal comfort en bescherming. Dankzij de combinatie van ontwerp en het gebruik van de beste materialen kunnen we u een 360 ° bescherming bieden voor de ogen van uw paard.
Alle lenzen bieden 100% UV-bescherming. Beschikbaar in heldere, donkere, gespiegelde blauwe en gespiegelde oranje tinten. De beschikbare afwerkingen zijn puur cosmetisch en hebben geen invloed op de technische functie van de lenzen.

Het eVysor-paardenmasker wordt om verschillende redenen aanbevolen:

  • Oogbescherming tegen schadelijke UV straling en of overgevoeligheid
  • Headshaking syndroom
  • zon, wind, wit zand, water, stof en takken
  • Oogbescherming tegen felle sneeuwverblinding
  • Foto-Sensitivity

Alleen bedoeld voor gebruik tijdens het rijden en wanneer uw paard onder toezicht staat. Het wordt afgeraden dit product te gebruiken op een paard zonder toezicht vanwege de mogelijkheid dat het verplaatst als een paard probeert in zijn ogen te wrijven of vast komt te zitten aan een hek etc.
De eVysor zit over de oren en onder de kaak vast met riemen die zijn gemaakt van dik, comfortabel elastisch materiaal. Hierdoor kan het gemakkelijk op en van het hoofd van uw paard over het hoofdstel worden geplaatst.
Blijft goed zitten, ook tijdens activiteiten met veel beweging zoals barrelraces en springen.

Aangeboden in ONE Size met zeer eenvoudig aan te passen riemen voor alle paardenhoofden. Past helaas niet op kleine pony's of grote koudbloeden. 

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-2 dagen
De nieuwe eVysor van eQuick biedt uw paard maximaal comfort en bescherming. Dankzij de combinatie van ontwerp en het gebruik van de beste materialen kunnen we u een 360 ° bescherming bieden voor de ogen van uw paard. - GEPATENTEERD -
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen