Shop

Equi wash

Cavalor

€14,50

EQUI® WASH - Premium Line

Equi Wash is een huidvriendelijke verzorgende shampoo speciaal voor paarden! De pH-neutrale shampoo voorkomt dat de huid uitdroogt of beschadigt. Belangrijke ingrediënten zijn:

  • Provitamine B5: dringt tot diep in de haarwortel om de vochtbalans van de vacht te verbeteren. Dit zorgt dat het dikker wordt en minder makkelijk breekt.
  • Glycerine: werkt als conditioner. Geeft kracht, volume en een natuurlijke glans aan het haar.

Het product is zeer geconcentreerd waardoor je minder nodig hebt en de shampoo langer mee gaat.

Cavalor Equi Wash is een sterk geconcentreerde en zachte (pH 7-7.5) shampoo die reinigt en doet glanzen. Cavalor Equi Wash is een mengeling van anionische tensio-actieve elementen gebaseerd op alkylarylsulfonaten, welke geur bestrijdende en plantaardige extracten zijn. Het bevat geen zuren of oplosmiddelen. Deze eigenschappen maken van Cavalor Equi Wash een product dat gewijd is aan de gezondheid en het comfort van het dier.

Dosering en gebruik
Equi Wash is gemakkelijk in gebruik en heeft een frisse geur. Breng het direct aan op de natte vacht of meng het in een emmer met water. 
Giet 2 tot 3 doppen Cavalor Equi Wash in een emmer (10 L), voeg warm water toe en meng goed om een homogeen mengsel te bekomen. Was uw paard twee keer per maand met Cavalor Equi Wash, of vaker indien nodig.

Productinformatie. 

 

Beschikbaarheid: Op voorraad (10)
Levertijd: 1-2 dagen
Verpakking: - 500 ml/ 16.9 fl. oz. fles - 2L
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen