Electrolyte Balance

Cavalor

€27,95

Electrolyte Balance is een smakelijke mengeling in poedervorm van electrolyten en snel opneembare vitaminen om fitheid en recuperatie te garanderen.

Indicaties voor gebruik
Wanneer paarden zweten kunnen ze een heleboel elektrolyten en mineralen verliezen die nodig zijn voor een goede werking van hun lichaam. Aangezien het zweet van een paard hypertoon is, is de uitputting van elektrolyten en water de grootste oorzaak van vermoeidheid in endurance evenementen. Door een uitputting van de elektrolyten kan het paard een verminderde conditie en prestatie vertonen. Het herstellen van de natuurlijke balans van mineralen, elektrolyten en vitamines kost tijd; en als er een aanzienlijk tekort is van elektrolyten door hevig zweten, dan moet dit verlies worden gecompenseerd. Het gebruik van Cavalor Electrolyte Balance na een verlies van elektrolyten en mineralen door zweten (door hitte, transport, inspanning), zal het paard helpen langer fit blijven, sneller te herstellen, en gemakkelijker langere perioden van intensieve training, wedstrijden en transport doorstaan.

Samenstelling van het product, en veiligheid
Cavalor Electrolyte Balance is een dieetvoer dat deze tekorten aanvult. Het bevat een aantal essentiële elektrolyten (inclusief natrium, kalium, chloride, magnesium en calcium) en enkele belangrijke vitamines B. Daarnaast bevat het ook essentiële aminozuren en suikers (dextrose) die energie geven en de opname van elektrolyten helpen bevorderen.

Dosering
45 gram/ 1,59 oz gemengd in het voer of opgelost in het drinkwater, per paard per dag.
Aangeraden gebruik: meteen na een periode van zweten.
Geef het paard steeds onbeperkte toegang tot vers drinkwater.
Maximumdosis: 100 g/ 3,5 oz per paard per dag.

 

 

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: 1-2 dagen
Smakelijke mengeling in poedervorm van electrolyten en snel opneembare vitaminen om fitheid en recuperatie te garanderen. Verpakking: pot van 800 g en emmer van 5 kg.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen