Shop

Derma Spray

Cavalor

€21,50

Cavalor® Derma Spray – de revolutie in wondverzorging!

TOEPASSINGEN

• Vacht: bij het ontsmetten en genezen van wondjes
• Hoeven: tegen rotstraal
• Huid: tegen mok & schimmelinfectie 
• Manen & staart: bij schuren

Net als in het darmkanaal vormen de bacteriën op de huid de eerste lijn van verdediging tegen een infectie. De actieve pre- en probiotica in Cavalor® Derma Spray versterken dit leger van goede bacteriën op de huid en beschermen de huidflora en ondersteunen zo de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam.
Cavalor® Derma Spray werkt significant effectiever dan conventionele desinfectiemiddelen en antibiotica. Ideaal voor de behandeling van wonden, jeuk, irritaties en andere huidproblemen.
Gebruik Derma Spray als natuurlijk middel reinigingsspray voor hoeven, huid, vacht, manen en staart. De pH-neutrale formule, speciaal gemaakt voor de huid van een paard, elimineert actieve ziekteverwekkers en bevordert een gezonde balans van microflora. Dit vermindert de aanwezigheid van ziektekiemen bacteriën en schimmels. Het helpt ‘goede’ bacteriën om voet aan de grond te krijgen op de huid of wond en remt de hechting van ziekteverwekkers. Dit voorkomt en verlicht aandoeningen zoals een scheurtjes in de huid van de koot, schimmelinfecties, rotstraal, enz. Daarnaast ook ideaal als wondspray voor een snellere genezing, en minder kans op infecties.

Wist je dat je bij gebruik van een regulier ontsmettingsmiddel niet alleen de slechte, maar ook de goede bacteriën doodt? En juist die goede bacteriën zijn essentieel om de huidflora te beschermen, zodat het natuurlijke afweermechanisme ondersteund wordt.

Cavalor Derma Spray is een natuurlijke reinigingsspray en werkt op basis van pre- en probiotica. 

Het voordeel is dat de pathogenen (slechte bacteriën) actief worden verwijderd, zodat er een gezonde microflora ontstaan. Zo wordt het risico op de aanwezigheid van ziektekiemen zoals bacteriën en schimmels verlaagd. Doordat de goede bacteriën de behandelde oppervlaktes helemaal gaan bedekken en zich sneller kunnen vermenigvuldigen, vormen ze een overwicht en voorkomen ze de vasthechting van pathogenen (zie afbeelding). Dit zal infecties voorkomen en de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam ondersteunen.

GEBRUIK
Breng het product 2x per dag aan op de aangetaste plaats.

Beschikbaarheid: Op voorraad (11)
Levertijd: 1-2 dagen
fles 250 ml. Pre- en probiotic huid spray.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen