Shop

CoolSens

Cavalor

€19,95

Cavalor CoolSens bevat een mengeling van essentiële oliën om het lichaam en de spieren te verfrissen en te revitaliseren na zware inspanningen.

In Cavalor® CoolSens zitten essentiële oliën zoals Menthol, Eucalyptus radiata en Tea Tree Oil.

Menthol en eucalyptus hebben een wonderbaarlijk effect op de sensorische zenuwen door ze te stimuleren die een koele, verzachtende sensatie produceren om vermoeide, pijnlijke benen op te frissen. Bovendien remmen ze een specifieke pijnreceptor, waardoor ze een effectief lokaal pijnstillend middel zijn.

Naast de lokale afkoeling en pijnstillende eigenschappen, kan menthol de genezing versnellen door bloedvaten te verwijden. Dit verhoogt de bloedtoevoer naar het getroffen gebied, wat een belangrijke factor is bij het verlichten van spier- en gewrichtspijnen.

Cavalor® CoolSens is pH-neutraal en zal de huid niet irriteren. Dankzij de toevoeging van Tea Tree is het product ook ideaal voor de behandeling en ontsmetting van lichte schaafwonden.


Gebruik de dop van de fles voor de dosering. Meng de inhoud van 1 dop (20 ml) in een emmer en voeg minstens 4L koud water toe. Was het lichaam, en vooral de rug en de benen van het paard met dit mengsel. Kan na enkele minuten worden afgespoeld, maar afspoelen is niet noodzakelijk. Uw paard zal sneller opdroogt met een schitterende glans.
Gebruik een maximumconcentratie van 15 ml/ 0,68 fl. oz. CoolSens/4 liter. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: 1-2 dagen
Cavalor® CoolSens is een geconcentreerd smeersel dat een mengsel bevat van essentiële oliën die worden gebruikt om het lichaam, de spieren en de benen van het paard te wassen, op te frissen en af te koelen. Verpakking 500 ml / 16,9 fl. oz. fles 2000 ml
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen