Dry Feet Natural

Cavalor

€19,95

Makkelijk hanteerbare en zeer efficiënte spray om de hoefzool en straal droog te maken.

Rotstraal is een veelvoorkomende bacteriële infectie aan de hoef, ter hoogte van de straal. Paarden met diepe groeven en nauwe hielen lopen een hoger risico om rotstraal te krijgen. Zelfs wanneer de omgeving van uw paard zo proper mogelijk gehouden wordt, blijven er toch steeds pathogenen aanwezig. Paarden staan dikwijls in een stal waar mest ligt of een natte, modderige paddock. Deze omgeving is ideaal voor anaerobe bacteriën om te overleven in de hoeven en daar schade aan te richten. Door het beschadigde weefsel kunnen ze zelfs de gevoelige structuren van de hoef onder de straal bereiken en kreupelheid veroorzaken.
De nieuwe formule van Cavalor ® Dry Feet is 100 % natuurlijk en bevat een combinatie van goede bacteriën (probiotica) en inuline (prebiotica). De inuline stimuleert de probiotica aanwezig in het product in hun activiteit en eveneens de reeds aanwezige goede micro-organismen op de hoef. Samen koloniseren ze het ganse hoefoppervlak waardoor slechte bacteriën, die bijvoorbeeld rotstraal veroorzaken, actief verdrongen worden.

Toepassing en dosering:
Gebruik Cavalor Dry Feet Natural  preventief om de hoefzool en straal droog te houden (2 keer per week), of gebruik Cavalor Dry Feet Natural om rotstraal te behandelen (1 tot 2 keer per dag gedurende 4 à 5 dagen).

 

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: 1-2 dagen
Verpakking Fles van 250ml/ 8,5 fl. oz
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen