Bronchix Pure

Cavalor

€52,50

Cavalor® Bronchix Pure ondersteunt de luchtwegen en zuivert grondig.

Het heeft een verzachtende werking en verhoogt de natuurlijke weerstand voor een resultaat op lange termijn.
Irritaties van de bronchiën en longproblemen kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren. Deze problemen kunnen een zeer negatieve invloed hebben op de conditie en de vitaliteit van het paard. Het is zeer belangrijk om deze problemen grondig op te lossen om sluimerende luchtwegproblemen te voorkomen.
Cavalor Bronchix Pure verzacht en maakt de luchtwegen vrij. Bovendien zuivert het ook de dieper gelegen longen grondig en vergroot het de natuurlijke weerstand. Het is een 100 % natuurlijke formule, die vooral gebaseerd is op kruiden die bekend staan voor hun weldadige werking op de longen, luchtwegen en immuunsysteem.

Irritatie van de luchtwegen en longproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben: stoffige omgeving, verkoudheid, bacteriële en/of virale infectie, astma, …
De natuurlijke respons van het lichaam is om slijm te produceren en/of te hoesten om zo snel mogelijk van de irritatie af te geraken. Op korte termijn is dit hinderend en lastig maar indien luchtwegproblemen niet met voldoende aandacht verzorgd worden kunnen ze chronisch worden en een zeer negatieve invloed hebben op de conditie en fitheid van het paard.
Cavalor Bronchix Pure is een complexe mengeling van kruiden en plantenextracten die
long- en luchtwegproblemen op een grondige wijze benadert.
Kruiden zoals Petroselinum sativum en Foeniculum vulgare maken vastzittend slijm los en maken de luchtwegen vrij waardoor het paard makkelijker kan ademen. Glychirrhiza glabra is bekend voor zijn ontstekingsremmende eigenschappen en geeft het immuunsysteem een boost terwijl Urtica dioica de allergische reactie in geval van irritatie vermindert. Het verminderen van irritatie, zuiveren van zowel de oppervlakkige als diepere luchtwegen en versterken van het natuurlijk afweermechanisme resulteert in een sneller en beter herstel.

Dosering
50 g/ dag gedurende 40 dagen
1 maatschepje = 10 g/ 0.35 oz

Gebruiken tot 1,5 jaar na de productiedatum.
Houd droog bij temperaturen van 5°C tot 25°C in normale opslagplaatsen.

Wat is het verschil tussen Cavalor® Bronchix Liq en tussen Cavalor® Bronchix Pure?
Cavalor® Bronchix Liq opent de bovenste luchtwegen en bevordert dusdanig de ademhaling, voornamelijk bij hoesten door irritatie. Cavalor® Bronchix Pure combineert de voordelen van beide producten en verhoogt ook de immuniteit van het paard.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken
Emmer van 1 kg. Bronchix pure verzacht en maakt de luchtwegen vrij, zorgt voor resultaat op lange termijn . Bronchix pure ondersteund de gevoelige luchtwegen verhoogd de natuurlijke weerstand.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen