Zadelpasconsult Duitsland

Euro-Horse western riding supplies

€95,00

HOW DO WE DO IT

Er doen veel verhalen de ronde over het passen van zadels. U kent ze vast wel; de spook- en griezelverhalen van slecht aangemeten zadels met alle gevolgen van dien voor uw paard, uw rijstijl en uw portemonnee. En de één weet nog beter dan de ander hoe je een zadel hoort aan te meten. U heeft vast al genoeg gehoord en gelezen om een licht knagende onzekerheid te voelen als het gaat om passende zadels.

Zadelpasservice met grondige aanpak

Die onzekerheid is helemaal niet nodig. Wij van EURO-HORSE scheiden de zin en onzin van het zadelpassen voor u, want zo mysterieus is het echt allemaal niet. Door onze grondige aanpak vinden we praktisch altijd het juiste zadel voor u en uw paard.

En mocht er naderhand toch iets niet bevallen; onze service houdt niet op bij de aankoop. Ook daarna staan we u graag met raad en daad ter zijde. Een goede relatie op de lange termijn vinden wij veel belangrijker dan korte termijn winsten. En wanneer de rug van uw paard dermate afwijkend is kunnen wij desgewenst en in overleg met onze zadelmaker, een custom zadelboom en dito zadel voor uw paard maken.

Veel mensen zijn bang zichzelf of hun paard op te zadelen met een slecht passend zadel. En terecht, want hoe u het ook wendt of keert, alleen met een goed passend zadel kunt u optimaal genieten van uw paard.

Het vinden van het juiste zadel is echter helemaal niet zo moeilijk als het soms lijkt. EURO-HORSE heeft jarenlange ervaring in het uitzoeken van het meest geschikte zadel. Het maakt daarbij niet uit of u een nieuw of gebruikt zadel zoekt. Wat van belang is, is dat we het paard persoonlijk zien, daarom komen we bij u op stal of locatie. Dat scheelt u bovendien een hoop rompslomp; vrij nemen, traileren, reistijd en andere stress.

Wij rekenen € 85,- in Nederland en België, en in Duitsland € 95,- aan kosten voor een zadelpasconsult per paard. Als u een nieuw of gebruikt zadel bij EURO-HORSE koopt komen deze kosten van het consult te vervallen. Tijdens het zadelpasconsult wordt duidelijk of uw paard op dat moment wel of niet geschikt is om een zadel te passen. Wanneer uw paard niet geschikt is adviseren wij u hoe u dit kunt oplossen, bijvoorbeeld door extra training i.v.m. te weinig bespiering of dat het paard mogelijk eerst naar een osteopaat moet.

Na aanschaf van een zadel bij EURO-HORSE is het eerste zadelpasconsult binnen een jaar na aanschaf gratis.

Extra service mogelijkheid

Wilt u een zadel van derden laten controleren of dit geschikt is voor uw paard, dan kan dat. Voor deze service vragen we € 250,- per paard. Onze aftersalesregeling is dan niet van toepassing. Als tijdens het zadel controleren blijkt dat geen van de zadels geschikt is, kan er alsnog een zadel bij EURO-HORSE wordt aangeschaft. Dan zijn er geen extra kosten verschuldigd.

Levertijd: e-mail: [email protected]
Zadelpasconsult in Duitsland €95,00 incl reiskosten.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen