Shop

WholeGain

Cavalor

€47,50

ENERGIE RIJK VOEDINGSCONCENTRAAT DAT DE ALGEMENE CONDITIE VERBETERT - Cavalor®

WholeGain is een energierijk voederconcentraat voor paarden die moeten aankomen. Het wordt voornamelijk gebruikt om de fysieke conditie van paarden met ondergewicht te verbeteren, voorafgaand aan de wedstrijd of om de optimale conditie van verkooppaarden te behouden. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de toevoeging van specifieke vetzuren aan het dagelijkse voerrantsoen, zoals uitgebalanceerde omega's, buitengewone resultaten oplevert. Dit leidt tot een algehele verbetering van de conditie en een groter uithoudingsvermogen (vanwege een "glyco-spaarend effect"), een glanzende vacht, betere voerconversie (meer energie uit minder kilo's voer), verminderde spierstijfheid en lever- of spijsverteringsproblemen.

Indicatie voor gebruik
1. OM GEWICHT TOE TE VOEGEN: 0,5 tot max. 1 kg naast het huidige voer.
2. VOOR EEN GLANZENDE VACHT: 0,5 kg naast het huidige voer.
3. TER VERBETERING VAN HET RANTSOEN: vervang 2 kg van uw huidige voer met 1 kg Cavalor WholeGain.

GEZONDE VETTEN VOEGEN GEWICHT EN CONDITIE TOE
De eenvoudigste manier om de conditie van het paard, de vachtkwaliteit en het algehele uiterlijk te verbeteren, is door gezond vet aan het dieet toe te voegen. WholeGain is 20,5% vet en voegt veilig gewicht toe zonder overtollige energie. Vet is een veiligere oplossing voor gewichtstoename, omdat het geen onnodige systemische stress veroorzaakt, zoals nierproblemen die worden gezien bij op eiwit gebaseerde voedingen of spier- en maag-darmproblemen gecorreleerd met hoge zetmeelrantsoenen. Vetrijke diëten hebben ook aangetoond dat ze hittestress verminderen en het uithoudingsvermogen bij paarden verbeteren.

VERSTERKING VAN WEERSTAND EN IMMUNITEIT
Grote hoeveelheden Omega 3-vetzuren verbeteren de werking van het immuunsysteem en beschermen tegen de effecten van ontstekingsziekten zoals artritis en chronische huidproblemen. De omega 3-bevattende oliën zijn in tegenspraak met het moderne, pro-inflammatoire dieet dat gewoonlijk aan het gemiddelde paard wordt gevoerd.

VERBETER DE GEZONDHEID EN DE DIGESTIE
Een gezonde darm is cruciaal voor het succes van elk voedingsprogramma. Levende microben, prebiotica, spijsverteringsenzymen en gepofte granen worden toegevoegd om de spijsvertering te verbeteren en de veerkracht van de darmen te verbeteren tegen veranderende omgevingen en diëten. Houdbaar Yea-Sacc 1026TM is ingebouwd om ervoor te zorgen dat de levende culturen die aan het voer zijn toegevoegd, actief zijn wanneer ze uw paard bereiken.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken
Verpakking: zak van 20 kg / 44lb
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen