Three Tone Swirl Straw Hat

American Hat Company

€174,95

Zwarte, grijze en witte swirls maken deze strohoed tot een echte eyecather en gemakkelijk te combineren.

Deze strooien hoeden zijn dubbel gelakt en dubbel geperst waardoor ze de meest duurzame hoed op de markt van vandaag zijn. Regen, modder of zonneschijn, je kunt lang en met trots je American Hat dragen.

Over American Hat Company
Kwaliteit, traditie en klassieke stijl ... het maakt niet uit of je het hebt over zadels, laarzen of cowboyhoeden, wanneer ze handgemaakt zijn in Texas, zijn dit de dingen die je gewend bent. Al meer dan 100 jaar zet American Hat Company zich in voor het produceren van de beste kwaliteit, handgemaakte cowboyhoeden ter wereld.

Ze maken hun hoeden in Bowie, Texas, en gebruiken veel van dezelfde processen die ze 100 jaar geleden al gebruikten, van elke vilten hoed die met de hand iss afgewerkt, tot aan de rand van elke strohoed die met de hand word doorgesneden en genaaid. Door met de hand hun hoed te maken, kunnen ze de hoedanigheid van elke hoed verzekeren.

De cowboyhoed is het meest herkenbare kledingstuk ter wereld en vertegenwoordigt de tradities en waarden van de iconische Amerikaanse cowboy. Deze tradities en waarden zijn de reden waarom hun doel voor de komende 100 jaar is om door te gaan met het leveren van de beste kwaliteit, Amerikaans gemaakte cowboyhoeden.

 

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-2 dagen
Limited edition, beschikbaar van 6 5/8 tot 7 3/8. 4 1/2 '' brim
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen