Showbit Sheridan 7 Seven Shank Brown Ace Of Spades Copper Rollers

Tom Balding

€595,95

Dit prachtig vormgegeven bit heeft een bruine en hoogglans roestvrijstalen Sheridan 7 © -shank. Het mondstuk is de Equalizer © met een ingezette koperen roller.

“The Sheridan 7 Equalizer with Roller™ hangs real nice in a horse's mouth.  When I take hold it doesn't scare or intimidate them.  A horse really respects this bit.”- Craig Schmersal

Toonaangevende industrie: 
Tom Balding maakt state-of-the-art bitten en sporen ondersteund door toonaangevende technologie en innovatie voor ruiters die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd product dat gebruiksgemak, snelle respons, betere beweging en een langer productleven biedt. Ze werken direct samen met professionele ruiters en trainers van wereldklasse om ervoor te zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan. 

Tevredenheidsgarantie: 
We bieden een proefbitservice waarmee u als klant de Tom Balding bitten kunt proberen voordat u er één aanschaft. We begrijpen dat dit een investering is en we willen ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met het bit dat u koopt. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Garantie: 
De garantie van Tom Balding Bits & Spurs dekt alle defecten in materialen of vakmanschap. Ze garanderen geen normale slijtage en roest.

Het materiaal van de bitten is Sweet iron. Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speekselaanmaak stimuleert, wat zorgt voor een betere acceptatie van het bit. Dit roestproces (oxidatie) verandert de kleur van de bitten in bruingrijs.

Bij het tijdelijk niet gebruiken van een sweet-iron-bit kan zich een oranjebruin roestlaagje op het mondstuk vormen. Dit kan eenvoudig worden verwijderd door het bit af te nemen met een vochtige doek.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: e-mail: [email protected]
Dit prachtig vormgegeven bit heeft een bruine en hoogglans roestvrijstalen Sheridan 7 © -shank. Het mondstuk is de Equalizer © met een ingezette koperen roller.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen