Regular 1,5 '' Flatbottom Rustic Wrangler

Nettles Stirrups

€269,95

Een van de beste eigenschappen van alle Nettles stijgbeugels is het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit materialen op de markt - van hout tot leer tot staal. Voeg uitzonderlijk vakmanschap toe en je hebt een stijgbeugel die je kunt vertrouwen.

Een unieke stijgbeugelbodemstructuur, ongeëvenaard in elk ander product, helpt de plaatsing van de  voet van de ruiter en helpt daardoor bij het evenwicht in het zadel. Een lichte stijging en een steilere bocht in het loopvlak van de Flatbottom-stijgbeugel maakt het comfortabeler voor de voet en vermindert het risico op het verliezen van de stijgbeugel.

De rode eik die wordt gebruikt in Nettles stijgbeugels is van de hoogste kwaliteit eiken die beschikbaar is, maar moet nog steeds twee sorteerprocessen doorlopen voordat hij in aanmerking komt om deel uit te gaan maken van Nettles Stirrups. Omdat hout een natuurlijk product is, is het comfortabeler voor de voet. Denk aan het verschil tussen staan ​​op een houten vloer en staan ​​op een betonnen vloer.

In plaats van één stuk hout, bouwen zes stukken de eerste stijgbeugel, waardoor stress en scheuren in de bocht worden geëlimineerd. Zes stukken eik liggen op elkaar als kussens en werken dempend op de heupen, knieën en voeten van de ruiter.

De Nettles Stirrups hebben dubbele stalen rollen voor extra sterkte.

De Nettles Stirrups hebben een kleinere diameter van de bovenzijde, wat helpt om de scheenbeendruk te elimineren.

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: 1-2 dagen
Size: Regular 6''x 5 1/8'' Treadwidths: 1.5'' Finishing: Rustic Wrangler
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen