Pony Tracks Show Blanket

Good Medicine

€259,95

Unieke handgeweven 100% Nieuw-Zeelandse wollen showblanket met de symbolen die zowel paard als ruiter op de vlakte al sinds 100 jaar geleden beschermd en gesterkt hebben.

Gebruik deze showblanket altijd met een liner / onderpad.

Ponytracks Legende
Het ponytrack symbool, geschilderd op gewaardeerde oorlogspony's, stelt gevangen genomen paarden voor. Vandaag de dag kunnen we deze gevangen nemingen beschouwen als het aantal gewonnen shows. De Pony Tracks legende biedt het paard en de ruiter ook twee soorten bescherming. De pijlpunten met cirkels weren boze geesten af en het hek symbool bewaakt het geluk. De plaatsing van deze krachtige symbolen op alle vier de zijden van de blanket bedekt het paard van kop tot staart en van zij tot zij.

De Good Medicine Collection biedt de hedendaagse "krijger" de mogelijkheid om zijn paard op te zadelen met unieke handgeweven 100% Nieuw-Zeelandse wollen showblankets die voorzien zijn van de symbolen die zowel het paard als de ruiter van de Vlakten meer dan 100 jaar geleden beschermd en gesterkt hebben. Elke Good Medicine is ontworpen in de Verenigde Staten en is voorzien van 100% Nieuw-Zeelandse wol. Elk pattern is in zeer kleine aantallen geweven.

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-2 dagen
Maat: 38'' x 34''
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen