Petite 2'' Nettles Stirrups The Duke / Stijgbeugels

Nettles Stirrups

€129,00

Smalle voeten? Korte benen? Dan is de Petite beugel van Nettles precies wat u zoekt.

De beugels zijn 5" hoog en 1" korter dan de reguliere beugels. Hierdoor wordt het lager op het been van de rijder geplaatst, waardoor scheenpijn van te lange beugels wordt voorkomen.

De Nettles All Purpose Stirrups zijn handgemaakt en gelamineerd van 5 stukken eik.

Een van de beste eigenschappen van alle Nettles stijgbeugels is het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit materialen op de markt - van hout tot leer tot staal. Voeg uitzonderlijk vakmanschap toe en je hebt een stijgbeugel die je kunt vertrouwen.

Een unieke stijgbeugelbodemstructuur, ongeëvenaard in elk ander product, helpt de plaatsing van de  voet van de ruiter en helpt daardoor bij het evenwicht in het zadel. 

De rode eik die wordt gebruikt in Nettles stijgbeugels is van de hoogste kwaliteit eiken die beschikbaar is, maar moet nog steeds twee sorteerprocessen doorlopen voordat hij in aanmerking komt om deel uit te gaan maken van Nettles Stirrups. Omdat hout een natuurlijk product is, is het comfortabeler voor de voet. Denk aan het verschil tussen staan ​​op een houten vloer en staan ​​op een betonnen vloer.

In plaats van één stuk hout, bestaat de stijgbeugel uit vijf stukken eik, waardoor stress en scheuren in de bocht worden geëlimineerd. Vijf stukken eik liggen op elkaar als kussens en werken dempend op de heupen, knieën en voeten van de ruiter.

De Nettles Stirrups hebben dubbele stalen rollen voor extra sterkte.

De Nettles Stirrups hebben een kleinere diameter van de bovenzijde, wat helpt om de scheenbeendruk te elimineren.

Met zijn expertise van 35 jaar in het zadel, ontwierp Ronnie (oprichter van Nettles Stirrups) zijn eigen stijl van stijgbeugel, één die innovatieve ontwerpen had om druk te elimineren, voetpijn uit te roeien, de voet beter in de stijgbeugel te plaatsen en daardoor de ruiter beter in het zadel te laten zitten. Nettles koos voor de lamineringsmethode vanwege de extra duurzaamheid en het dempende effect.

Tegenwoordig zijn de Nettles Stirrups wereldwijd beroemd. Elk ontwerp wordt getest in de arena naast het productiehuis, zodat geen beugel met het merk Nettles de ranch verlaat zonder de goedkeuring van de hoofdontwerper.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: e-mail: [email protected]
Size: Petite 5'' x 3 3/4'' Treadwidths: 2 " Finishing: stained finish
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen