Paardenmatrassen en matten

Mayo

€120,00

Dit 44 mm dikke matras van Mayo is het vlaggenschip als het gaat om stalmatrassen. In dit matras zit 30 jaar ontwikkeling en ervaring. Dit matras is het zachts van allemaal en geeft daardoor extra comfort aan uw paard.

Afmeting: 183x120cm / Hammerslag profiel

MAYO paardenmatras from Rob Bulte on Vimeo.

U heeft ook keuze uit:

De 32mm matras
De 32mm matras is reeds 30 jaar op de markt. Deze mat is superieur vergeleken met rubber in alle opzichten. Zal zeker 6x langer mee gaan dan elk rubberen alternatief. Deze matten zijn geliefd bij grotere paarden, racepaarden en paarden met extra “Pit” in hun lijf. De matras is wat robuuster dan de 44m matras. Afmetingen 190x122cm/egaal profiel

De 24 mm mat
De economische keuze! De mat is dunner en wat groter maar zal alsnog elke vorm van rubber voorbij gaan. Deze mat geeft al 30 jaar lang comfort, grip en hygiene in de stallen waarvan de eerste matten er nog steeds liggen en 100% hun werking hebben. Afmeting 205x135cm/egaal profiel

De Multi-mat
Deze mat heeft extra profiel en geeft daardoor extra grip waar dat nodig is. Steile ingangen, trailers of voor het beschermen van de wanden van uw stal. Deze mat is een echte alleskunner. Afmeting 172x122cm/noppenprofiel

Waarom een paardenmatras?

De 5 verschillen tussen Mayo matrassen en rubbermatten of tegels

Prijs
Hoe is het mogelijk je dieren comfortabel en schoon te houden met minder strooisel. Als we kijken naar de functies van stro kunnen we deze onderverdelen in twee categorieën.

1. stro moet een schokabsorberend vermogen hebben, comfortabel, warm en zacht zijn voor het dier.

2. Stro neemt vocht op en houd de dieren schoon en droog.

MAYO matrassen zijn geen matten of vloerelementen, een MAYO matras is een zacht, warm en comfortabel bed! En vervangt dus functie 1 van stro in zijn geheel.

Met MAYO matrassen hoef je dus alleen nog maar te strooien om je dier schoon en droog te houden. De hoeveelheid strooisel die je hiermee bespaart is per gebruiker en paard verschillend maar besparen doe je sowieso. Daarnaast zijn er vele verhalen bekend hoe je een paard zindelijk maakt. Wist je dat een paard gaat mesten waar hij of zij zichzelf het minste bevuilt? Dat is dus eerder in een hoekje waar stro ligt dan op een matras.

MAYO matrassen lijken een prijzige investering, maar op  de lange termijn gaan ze gegarandeerd een besparing opleveren. Ze gaan langer meer dan alle rubberen alternatieven en bieden meer comfort. Niet voor niets is MAYO een vertrouwde naam en reeds 30 jaar marktleider in zowel Ierland als groot Brittannië

Comfort
Elke matras is gemaakt van de hoogste kwaliteit EVA schuim. Dit garandeert comfort en schokabsorptie voor een lange tijd. Het materiaal staat er om bekend nooit hard te worden en schokken op te vangen of ze nu groot of klein zijn. Het materiaal EVA zal nooit hard worden of kuilen vertonen. 

Levensduur
100% EVA is het sleutelwoord. Er zijn verschillende soorten EVA in omloop. EVA word gebruikt in sportmatten, speelmatten en fitness vloeren. Echter in de dierhouderij zijn de eisen van het EVA zelf vele maler hoger dan die van de particuliere sector.  De gewichten van dieren zijn beduidend hoger dan die van mensen en daarom moet het materiaal uit 100% EVA bestaan. De matten opvullen met (afval)rubber, zand of andere synthetische materialen zal de levensduur drastisch verkorten.

MAYO is al 30 jaar enkel en alleen actief in de dierhouderij. Dat is uw zekerheid dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en aan alle normen voor dieren voldoen. [DLG Testcertificaat 6187F].

Dit product is niet geschikt om buiten in het volle zonlicht te liggen.

Gewicht
Simpel, de matrassen wegen 11 á 12 kg per stuk, wat ze bijzonder licht maakt. Grote schoonmaak? Geen probleem je tilt ze met gemak op!

Hygiëne en tijdbesparing
Hoewel het matras van schuim gemaakt is.  Zorgt de gesloten celstructuur ervoor dat de matrassen hun hele leven lang, geen druppel vocht zullen opnemen. Mest hecht niet aan het matras en in combinatie met het lage strooisel verbruikt bent u sneller dan ooit klaar met het uitmesten van de stal.

Bij de MAYO worden de matrassen al 30 jaar gemaakt in Ierland. Wij bieden de meest comfortabele, duurzame, hygiënische en eenvoudigste matras verkrijgbaar op de markt.

LET OP AFWIJKENDE BEZORGKOSTEN VOOR DIT PRODUCT: Bezorgen binnen 14 dagen €75,00. Vanaf 60 matrassen bezorgen wij gratis in Nederland en België.

Wij kunnen ook bezorgen en leggen binnen 14 dagen voor €175.00. Uiteraard kunt u de bestelling ook zelf gratis ophalen in Beek (Montferland). 

Dit product is niet geschikt om buiten in het volle zonlicht te liggen.

Matrassen op maat from Rob Bulte on Vimeo.

 

 
 
 

 

Levertijd: e-mail: info@euro-horse.nl
Bezorgen binnen 14 dagen €75,00
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen