Original Western Alfalfa

HÖVELER

€20,50

Höveler Western Alfalfa
Alfalfa is de "koningin van voedergewassen" en levert essentiële aminozuren, mineralen en vitamines in hun natuurlijke vorm. De speciale, natuurlijke samenstelling van de essentiële aminozuren uit de Alfalfa ondersteunen de spieropbouw en bij jonge paarden de groei.

Door de hoge structuur wordt het kauwgedrag en dus de speeksel aanmaak en de spijsvertering bevorderd. Onderzoek in 2007 op de Texas A&M University toont aan dat alfalfa voeren aan paarden preventief kan werken en effectief is bij de behandeling van maagzweren. Alfafa heeft een bufferende werking op het maagzuur, waardoor dit effectief werkt tegen maagzweren.

Alfalfa is van nature arm aan suikers. Alfalfa bevat gemiddeld 3,3% suiker, terwijl grashooi gemiddeld 10% suiker bevat. Daarom is alfalfa ook zeer geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor suiker, zoals bij insulineresistentie, EMS en hoefbevangenheid.

Höveler Western Alfalfa bestaat uit de in de zon gedroogde hele plant. Vrij van additieven, granen en melasse.

Verkrijgbaar in zak van 25 kg
In elke zak zitten ongeveer 12 plakken van elk ruim 2 kg.

Samenstelling
100 % alfalfa

Voedingsadvies Höveler: 
Zonder werk: 0,1 - 0,2 kg per 100 kg  
Licht werk: 0.2 - 0.3 kg per 100 kg  
Gemiddeld / zwaar werk: 0,3 - 0,4 kg per 100 kg 

Voedingsadvies Dierenarts:
Per dag 1/3 alfalfa en 2/3 hooi of voordroog.
Niet meer dan 3 kg alfalfa per dag voeren.

Alleen leverbaar in Nederland en België.
Afwijkende bezorgkosten; €6,95 per zak (ook bij bestellingen boven de €105,00) of zonder bezorgkosten ophalen in Woubrugge of Beek. Per pallet van 28 balen gratis bezorgd in NL, voor de Waddeneilanden en België bij een pallet €15,00 aan bezorgkosten.

Beschikbaarheid: Op voorraad (16)
Levertijd: 1-2 dagen
Zak van 25 kg, Afwijkende bezorgkosten; €6,95 per zak (ook bij bestellingen boven de €105,00) of zonder bezorgkosten ophalen in Woubrugge of Beek. Per pallet van 28 balen gratis bezorgd in NL, voor de Waddeneilanden en België bij een pallet €15,00 aan b
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen