#Nrha craig johnsen

NRHA saddlesmith

€1.059,00

Het vinden van het goede zadel is helemaal niet zo moeilijk als het soms lijkt. EURO-HORSE heeft jarenlange ervaring in het uitzoeken van het meest geschikte zadel. Het maakt daarbij niet uit of u een nieuw of gebruikt zadel zoekt. Wat van belang is, is dat we het paard persoonlijk zien, daarom komen we bij u op stal. Dat scheelt u bovendien een hoop rompslomp: trailer, reistijd en stress bij het paard.

Tijdens een zadelpasconsult wordt het paard ingemeten en wordt er een mal gemaakt (voor de gebruikte zadels).Met deze mal kunnen we zadels selecteren die eventueel op het paard gaan passen.

Vervolgens worden de geselecteerde zadels 1 voor 1 zonder pad op de rug van je paard gepast, daarna beoordelen we op verschillende punten of deze zadels werkelijk goed zijn voor de rug van uw paard. De zadels die nu overblijven mogen nu door u, als ruiter, getest worden tijdens het rijden.

De gebruikte westernzadels lopen in prijs vanaf €690,00

  • Inruilen van het westernzadel op een ander gebruikt of nieuw westernzadel is bijna altijd mogelijk.
  • Wij rekenen € 85,- in Nederland, België. En in Duitsland € 95,- aan kosten voor een zadelpasconsult per paard, maar als u een nieuw of gebruikt zadel bij Eurohorse koopt komen deze kosten te vervallen. Tijdens het zadelpasconsult wordt duidelijk of uw paard op dat moment wel of niet geschikt is om een zadel te passen. Wanneer uw paard niet geschikt is adviseren wij u hoe u dit kunt oplossen, bijvoorbeeld door extra training i.v.m. te weinig bespiering of dat het paard mogelijk eerst naar een osteopaat moet.
  • Na aanschaf van een zadel bij EURO-HORSE is het eerste zadelpasconsult binnen een jaar na aanschaf gratis.
  • Extra service mogelijkheid; Wilt u een zadel laten controleren van derden of dit geschikt is voor uw paard, dat kan. Voor deze service vragen we € 250,- per paard. Onze aftersales-regeling is niet dan van toepassing. Als tijdens het zadel controleren blijkt dat er geen van de zadels geschikt is, kan er alsnog een zadel bij EURO-HORSE wordt aangeschaft. Dan zijn er geen extra kosten verschuldigd.
  • Er zit altijd iets ruimte in de boom zodat paarden de mogelijkheid hebben om iets aan te komen. Echter als je paard bv in de zomer op een vette wei 2 boommaten groeit is dit niet in het zadel aan te passen. Uiteraard is het ook niet wenselijk dat uw paard zoveel in gewicht schommelt en is het bv raadzaam om een graasmasker om te doen.

Wij horen graag van u.

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-2 dagen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen