Morning Star Show Blanket

Good Medicine

€274,95

Each Good Medicine is designed in the United States and hand loomed of 100% New Zealand wool. Good Medicine Blankets zijn een royale maat 38 '' x 34 ''

Gebruik deze mooie showblanket altijd samen met een onderpad/Wool Felt Liner.

Ochtendster Legende
Het symbool van de ochtendster is zeer krachtig. Het geeft hoop, het begeleidt en het is een teken van moed en zuiverheid van geest. De morgenster is te vinden aan elke kant van de blanket. Rechthoeken aan elk uiteinde van het patroon symboliseren standvastigheid en betrouwbaarheid, een solide basis die in elk paard nodig is. Het patroon van rechthoekige driehoeken langs de zijkanten geeft kracht, zelfvertrouwen (naar links gericht) en talent, een goddelijk geschenk (naar rechts gericht). De vijf verticale middellijnen in het midden bieden onmiddellijke  spirituele kracht. De Morning Star Blanket geeft het paard en de ruiter moed, kracht en zelfvertrouwen. Het eert de goddelijke gave van een zuivere geest, talent en spirituele kracht.

De Good Medicine Collection biedt de hedendaagse "krijger" de mogelijkheid om zijn paard op te zadelen met unieke handgeweven 100% Nieuw-Zeelandse wollen showblankets die voorzien zijn van de symbolen die zowel het paard als de ruiter van de Vlakten meer dan 100 jaar geleden beschermd en gesterkt hebben. Elke Good Medicine is ontworpen in de Verenigde Staten en is voorzien van 100% Nieuw-Zeelandse wol. Elk pattern is in zeer kleine aantallen geweven.

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-2 dagen
Unieke handgemaakte showblanket van 100% new Zealand wool, 38'' x 34''
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen