Hoveler Stixx paardensnoepjes

HÖVELER

€3,99

1 De Original Höveler StiXX, 1 kg

StiXX zijn makkelijk te eten en gezonde paardensnoepjes voor uw paard en pony. In de hygiënische en milieuvriendelijke verpakking zijn ze een smaakvolle beloning voor tussendoor en onderweg.

Verkrijgbaar in de smaken; banaan, appel, kruiden, wortel en bosvruchten met echte vrucht- en groentestukjes.

2 De Höveler PUR.STIXX is vrij van granen, melasse en kunstmatige toevoegingen en biedt een smakelijke traktatie voor uw paard. De zacht gedroogde grassen en kruiden bevatten tal van voedingsstoffen en maken zo natuurlijke voeding mogelijk. Hoogwaardige grondstoffen zoals lijnzaad, appelmoes en witlof ondersteunen ook een gezonde spijsvertering.

Samenstelling: Appelmoes, alfalfa, zonnebloempitten, witlof, wortelvlokken, gras / kruidenplanten, lijnzaad, oregano, kamille

3 Originele Höveler Eenhoorn StiXX, 750 gram

De originele Höveler eenhoorn StiXX is een magische traktatie voor je paard. Ze zijn een mondvriendelijke en smakelijke beloning voor tussendoor en onderweg. Een fijne selectie van echte bessen en rode biet maken de eenhoorn StiXX tot een heerlijke, roze snack!

samenstelling:Tarwemeel, gepofte maïs, maïsglutenvoer, rode biet 5%, calciumcarbonaat, haverzemelen, natriumchloride, aardappelzetmeel, bramen 0,1%, vlierbessen 0,1%

Beschikbaarheid: Op voorraad (7)
Levertijd: 1-2 dagen
Fruitsmaken 1 kg zak. Unicorn zak is 750 gram
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen