Legacy2 Hind designer line

Classic Equine

€84,95

Classic Equine Legacy2 fixeert de kogel en biedt ondersteuning zonder de beweging te belemmeren. Paarden zijn van nature ontworpen om te stoppen, draaien en versnellen. Het Legacy2-systeem versterkt deze bewegingen en biedt bescherming aan de kritieke structuren in het been.

De Legacy2 is als opvolger van de Legacy een nog beter ontwikkelde en geteste peesbeschermer voor wanneer u optimale bescherming wilt.

Gemaakt van 100% geperforeerd neopreen waardoor het been kan ademen en warmte kan ontsnappen, zodat de benen van uw paard koel blijven. Een rond gesneden box-stitched haak-en-lussluiting met elastische versterking maakt de Legacy veiliger en steviger. Een schokabsorberende spalkkussen geeft maximale bescherming aan het spalkbeen, pezen en andere zachte weefsels en zorgt voor een nauwere, schonere pasvorm. Een gepatenteerd Cradle Fetlock-systeem biedt maximale ondersteuning en bescherming van de kogel door een dubbele laag schokabsorberend neopreen. Een lange laag taai, kogelvrij materiaal op het gebied van de kogel zorgt voor duurzaamheid. 

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 4-8 weken
Gemaakt van 100% geperforeerd neopreen waardoor de huid kan ademen en warmte kan ontsnappen, zodat de benen van uw paarden koel blijven. Verkrijgbaar in verschillende designs.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen