Biofit Shim pad fleece 31X32 "

Classic Equine

€289,95

BioFit Shim Fleec; De Shim insert van deze pad helpt bij het corrigeren van de ''downhill' zadelpasvorm voor extra ondersteuning bij paarden met smalle schouders.

  • Schuimrubber shim met gesloten cellen is wigvormig om problemen met de zadelpasvorm te verlichten.
  • Instelbare correctie; schuif de pad naar voren voor minder correctie en schuif de pad naar achteren voor meer correctie.
  • Hoogwaardige 100% merino fleece bodem met schokabsorberend wolvilt in het midden.
  • Totale paddikte 1''

BioFit Pads zijn voorzien van een strategisch geplaatste ''opbouw'' die helpt bij het invullen van de ontbrekende spiermassa die vaak achter de schouder wordt gezien. Verminderde spieren achter het schouderblad kunnen ervoor zorgen dat het zadel ''bergafwaarts'' loopt en bij de schoft op de ruggengraat drukt. De BioFit Pad is ontworpen om het zadel effectief te nivelleren, wat zorgt voor comfort en het verbeteren van de prestaties van het paard. BioFit pads bieden zadelpassende oplossingen voor smalgeschouderde of paarden met een hoge schoft, of paarden met spieratrofie als gevolg van slecht passende zadels of training. Dicht orthopedisch vilt absorbeert de schokken en verdeelt de druk, terwijl traagschuim de ruimte achter de schouder opvult met een comfortabele correctie. Een uitsparing over de schoft biedt meer ruimte en ontlasting van de wervelkolom. Alle BioFit Pads zijn geconstrueerd voor een goede pasvorm en bieden uitstekende bescherming bij het oplossen van zadelproblemen.

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-2 dagen
Paddikte 1''. Afmeting 31''X32''.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen