Cashel Long Western Tush Cushion

  • Geplaatst op
  • Door Tamira Hayes
Cashel Long Western Tush Cushion

Houd je ook zo van buitenritten, maar zie je op tegen een paar uur in het zadel?

Dat had ik ook voordat ik op vakantie ging naar Zweden om een meerdaagse trektocht te doen.

Dominique van Euro-Horse adviseerde het CASHEL Western Foam Tush Cushion, makkelijk mee te nemen en passend op elk westernzadel.

Cashel Tush Cushion

Ik heb het eerst uitgeprobeerd tijdens een paar ritten van 2 a 3 uur en was gelijk verkocht! De Tush Cushion geeft net dat beetje meer comfort zonder in de weg te zitten en je houdt nog steeds goed contact met je paard. Het blijft goed op zijn plek,  ook tijdens pittige ritten en het beklimmen of afdalen van steile hellingen.

Ik ben heel tevreden met mijn Western Long Foam, voor de winter staan de Long Fleece of Large Fleece nog op mijn verlanglijstje. Niet alleen comfortabel maar ook warm!

 

Tush-cushion