Baseline Long Correction Ball

Tom Balding

€174,95

Dit prachtig vormgegeven baseline bit heeft een lange © shank in een satijnen roestvrijstalen afwerking.

Het mondstuk is een Correction © met een 5/8 "kogel gelast op de bovenkant van de poort en gemaakt van sweet iron. De shank meet 8".

Toonaangevende industrie:
Tom Balding maakt state-of-the-art bitten en sporen ondersteund door toonaangevende technologie en innovatie voor ruiters die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd product dat gebruiksgemak, snelle respons, betere beweging en een langer productleven biedt. Ze werken direct samen met professionele ruiters en trainers van wereldklasse om ervoor te zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan. 

Tevredenheidsgarantie:
We bieden een proefbitservice waarmee u als klant de Tom Balding bitten kunt proberen voordat u er één aanschaft. We begrijpen dat dit een investering is en we willen ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met het bit dat u koopt. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Garantie:
De garantie van Tom Balding Bits & Spurs dekt alle defecten in materialen of vakmanschap. Ze garanderen geen normale slijtage en roest.

 

 

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Het mondstuk is een Correction © met een 5/8 "kogel gelast op de bovenkant van de poort en gemaakt van sweet iron. De shank meet 8".
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen